Νέα ΜΜΕ, εκεί που οι εργαζόμενοι πρέπει να πληρώνουν τα αφεντικά!


Οι ιδιοκτήτες των ΜΜΕ έχουν αποθρασυνθεί πλήρως. Και επειδή δεν υπάρχει κανείς να τους σταματήσει, βγαίνουν πλέον δημόσια και απαιτούν από τους εργαζόμενους να τους …πληρώνουν για τη δουλειά. Γιατί τι άλλο είναι η απαίτηση των ιδιοκτητών του σταθμού “Παραπολιτικά” ότι θα κάνει εκπομπή μόνο όποιος έχει μαζί του τον χορηγό; Παρά τις διαψεύσεις στο μεταξύ για τους απλήρωτους στην εφημερίδα “Παραπολιτικά”, γεγονός είναι πως τα Μέσα συμφερόντων Βαγγέλη Μαρινάκη έχουν βρει νέους τρόπους εργασίας.
Μαθαίνουμε πως στο “Καρφί” είναι απελπισμένοι. Μήνες ολόκληρους απλήρωτοι. Και η μέθοδος που ακολουθεί η επιχείρηση είναι μια καινούργια μέθοδος στα Μέσα. Μετά από μήνες που εργάζονται τζάμπα, τους ενημερώνουν πως αν θέλουν να φύγουν μπορούν να το πράξουν και θα πληρωθούν με …δόσεις τα χρωστούμενα! Αφού βέβαια έχουν δουλέψει κάποιοι μήνες ολόκληρους πληρώνοντας οι ίδιοι τα έξοδα της δουλειά τους.Το “Καρφί” χρωστάει σε πολλούς και πολλά.

Ακούμε για 30.000 ευρώ και για περισσότερα! Λεφτά δηλαδή σε δημοσιογράφους και συνεργάτες οι οποίοι αρχικά είχαν πιστέψει πως θα πληρώνονταν, έστω και με καθυστέρηση.

logo

Κι όμως αυτά τα ΜΜΕ, τα νέα ΜΜΕ, συνεχίζουν και λειτουργούν χωρίς καμία απολύτως παρέμβαση. Και θεσμική από τους αρμόδια όργανα ελέγχου του κράτους αλλά και από τα συνδικαλιστικά σωματεία.
Και φυσικά επικεφαλής αυτών των Μέσων βρίσκονται δημοσιογράφοι οι οποίοι μιλάνε με συναδέλφους τους αλλά μόλις τους πουν για τους μισθούς απαντούν πως τα λογιστήρια είναι υπεύθυνα! Δεν είναι τυχαίο πως πολλοί δημοσιογράφοι φεύγουν τρέχοντας από τα Μέσα συμφερόντων Μαρινάκη. Η χειρότερη γαλέρα,…….

http://mediatvnews.gr/?p=5803

Συντάκτης: ofelimo

"Η σελίδα είναι σε δοκιμαστικό στάδιο"

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s